Mediumschat

Mediumschat. Wil je liever een spiritueel consult via chat? Kies dan voor MediumsChat. Het kan via je mobiele telefoon, maar ook achter de laptop of eventueel een tablet. Schaf credits aan hier om een chat te kunnen starten.

Spiritueel Rotterdam mediumschat

Online chatten

Iets wat heel gemakkelijk is en laagdrempelig. Om te kunnen chatten op MediumsChat Rotterdam, zul je eerst via de pagina credits, een tegoed moeten aanschaffen. Daarna kun je de consulent van jouw keuze kiezen en start het chatten. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een telefonisch consult. Alleen gaat het via Mediumchat Rotterdam.

Credits benutten

Je credits benut je volledig. Want deze gaan pas lopen op het moment dat de chat daadwerkelijk start. Eventuele credits die over zijn, kun je daarna gewoon weer gebruiken. Om nogmaals een chat mee te starten. De credits van Spiritueel Rotterdam zijn alleen voor Bellen en een E-consult!

Waar je ook bent, je kunt via Mediumschat Rotterdam altijd met een medium of paragnost in contact komen. Want chatten op Spiritueel Rotterdam kan van elke plek op de wereld. En de prijs blijft hetzelfde.

Het komt wel eens voor dat de verbinding vastloopt. Je raakt dan geen credits kwijt. Het systeem is zo gebouwd dat na 30 seconden de verbinding volledig wordt verbroken, om er voor te zorgen dat jouw kostbare credits niet verloren gaan. Je kunt daarna direct opnieuw de chat starten met de desbetreffende consulent waarmee je in gesprek was.

Tenslotte

Kies een consulent uit op basis van de omschrijving die de consulent zelf heeft neergezet. Kijk met je hart en je gevoel wat je aanspreekt. Welke gaven jij fijn vindt dat een consulent heeft en waarin deze is gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je een goed consult te wachten staat.

Weet dat bij Spiritueel Rotterdam de kwaliteit voorop staat en alle hulpverleners door een screening heen zijn gegaan. We willen tenslotte tevreden klanten!

Jij bent de klant en verdient de beste hulp. Dan ben je bij dit Centrum op de juiste plek om al je brandende vragen te stellen. Dat is de kracht van Spiritueel Rotterdam!

Belconsulenten