Credits

Spiritueel Rotterdam CreditsCredits. Wil jij betaalbaar een paragnost of medium raadplegen? En zo ook de kosten overzichtelijk en in eigen hand houden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak gebruik van de mogelijkheid van credits. Deze schaf je voorafgaand aan een consult aan. Dan weet jij precies waar je aan toe bent en door credits aan te schaffen.

Hoe schaf je een credittegoed aan

Binnen 2 stappen heb jij een credittegoed aangeschaft.

  1. Registreer je bij het icoon Spiritueel Rotterdam Klantaccount dat je op elke pagina bovenaan rechts ziet staan
  2. Na registratie heb je een account en in dit account kies je een creditpakket uit en reken je af

Nu heb je een credittegoed aangeschaft waarmee je een van de spiritueel consulenten van Spiritueel Rotterdam kunt bellen. Of een E-consult mee kunt aanvragen.

Hoe start je een belconsult bij Spiritueel Rotterdam

Nu je een credittegoed hebt, kun je een belconsult starten. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

  • Toets voor NL het nummer +31 103009172 in en voor BE het nummer +3243203097 in
  • Kijk in je account van Spiritueel Rotterdam, daar zie je Pin staan. Toets deze nu in
  • Kies een van de online spirituele hulpverleners uit, toets nu het boxnummer in. Of kies voor willekeurig
  • Het gesprek start
Wat is zo voordelig aan bellen met een creditpakket

Op voorhand schaf jij een tegoed aan, zodat je weet, wat je uitgeeft aan een spiritueel consult. Je betaalt vanaf € 0,90 cpm. Een ander voordeel dat bellen met credits je biedt. Is dat je ook buiten de landsgrenzen om, ons kunt raadplegen. Als je op vakantie bent of in het buitenland vertoeft. En je hebt behoefte aan een spiritueel consult. Of je hebt direct antwoorden nodig op vragen. Bieden de aanschaf van credits dus een uitkomst.

Daarbij heb je de keuze uit verschillende creditpakketten. Waardoor jij zelf kunt bepalen hoeveel je wilt uitgeven. Weet ook dat als je niet alle credits opmaakt tijdens een gesprek. Deze credits niet kwijt bent. Op een later tijdstip kun je ze gewoon gebruiken. Je credittegoed blijft geldig, mits je één keer per jaar er gebruik van maakt. Tijdens een consult kunt je ook een het tegoed opwaarderen. Mogelijk rekent uw (mobiele) telecomprovider extra kosten.