Eddie.eu

Spiritueel Rotterdam Eddie.euEddie.eu. Als je je bezighoudt met spirituele groei en op google er op hebt gezocht, zal een naam zomaar voorbij hebben kunnen komen. Namelijk Paragnost Eddie.

Paragnost Eddie

Wetende als kind zijnde dat hij paranormale gaven bezat, maar er toen niet mee bezig kon. Want als kind heb je te luisteren en te doen. Je moet naar school, je moet werken, maar als je het leven anders beschouwt, is dat heel lastig.

Dan kun je dwars gaan liggen, of precies het tegenovergestelde doen, wegduiken. Paragnost Eddie had van beiden wel iets. Hij deed wat de maatschappij van ons mensen verwacht. Maar zelf gelukkig zijn, enerzijds wel, want je weet niet beter. Anderzijds knaagde er altijd iets diep van binnen.

Is er meer tussen hemel en aarde

Als kind heb je nog geen idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Ook al is je ziel hier al meerdere malen geweest. En ben je zelfs een oude ziel, dan nog kom je zonder kennis als ziel richting aarde. Ook Eddie wist als kind niet van zijn gaven. Net zoals vele van zijn topconsulenten ga je eerst mee in de stroom van het leven dat je wordt meegegeven. Maar je voelt, er klopt iets niet. Ik kan mijn draai niet vinden. Ik ben anders dan andere mensen. En zo verging het Paragnost Eddie ook. Zoekende naar zijn eigen weg in het leven. Weerbarstig, school beviel hem niet. Maar wat dan?

Paragnost Eddie kwam er achter dat er wel degelijk meer is tussen hemel en aarde. Maar ga dat maar eens uitleggen en duiden aan anderen. Om die reden is hij diverse opleidingen in het spirituele gaan volgen. Als Reiki-Masterchap. Shamballa, basic healing teacher en een cursus hypno regressie therapie van Civas.

Eddie.eu

Nu ruim 35 jaar geleden werd de basis voor het spirituele was gelegd. Maar toch was Paragnost Eddie met zijn leven niet helemaal tevreden. Als je als mens behept bent met paranormale gaven. Voel je heel goed in jezelf of je op je plek zit of niet. Ik ben nu wel bezig met het spirituele, maar er ontbreekt nog iets.

Zijn  ondernemersdrang kwam naar boven en hij dacht. Ik ga een spirituele hulplijn opstarten, onder mijn eigen naam. Paragnost Eddie en dat is inmiddels alweer ruim 12,5 jaar geleden. Deze spirituele hulplijn is uitgegroeid tot een van de bekendste, ver over de landgrenzen.

Spiritueel Rotterdam

Spiritueel Rotterdam is hier een onderdeel van. Hier vind je de betere mediums en paragnosten. De kracht van Eddie.eu is bescheidenheid, zorgdragen voor anderen. De medemens in laten zien dat het leven wel zorgeloos geleefd kan worden. Maar we als kind zijnde daar de handvatten niet voor aangereikt krijgen. Waardoor we op volwassenleeftijd met onszelf geconfronteerd worden. En alsnog aan de slag moeten deze wijsheid, die we spirituele groei noemen. Tot ons mogen gaan nemen. En daarvoor bestaan spirituele hulplijn. Om jou te begeleiden, het leven ook vanuit eigen kracht te kunnen gaan leven.

De kracht van Spiritueel centrum Rotterdam

Dit is De kracht van spiritualiteit. En daarom ben jij bij Spiritueel Rotterdam aan het juiste adres. Om je vragen waar je mee zit, tegen aanloopt, je levenslessen, je spirituele groei. De liefde voor jezelf te kunnen gaan bewerkstelligen. Schroom niet en raadpleeg een van de consulenten. Je zult na het consult je verrijkt voelen met antwoorden en inzichten. Meer rust ervaren en bewuster in het leven gaan staan. Waardoor jouw leven een fijne invulling gaat krijgen op alle vlakken.