Zeg niet ik ben ziek. Ik ben heel

Zeg niet, ik ben ziek, zeg ik heelZeg niet, ik ben ziek, zeg ik heel. Het is zo normaal om te zeggen, ik ben ziek. Dat het vreemd is als je daarvoor in de plaats zou zeggen, ik heel. Want dat is wat er echt aan de hand is. Je bent aan het helen. We gebruiken de term helen vaak in het spirituele en het paranormale. De mediums en paragnosten van Spiritueel Rotterdam zijn er heel bedreven in.

Helen, is beter worden, dat kan op heel veel vlakken zijn. We denken bij ziek zijn, vaak aan iets lichamelijks. Het kan ook geestelijk zijn, denk aan een depressie of een overspannenheid. Maar helen wordt ook gebruikt om te helen van een onzichtbare wond. Dan hebben we het bijvoorbeeld over een verbroken relatie. Het verlies van een dierbare. Maar ook na een flinke ruzie, dan is helen nodig.

Helen is ook rouwen. Het is hetzelfde proces doorlopen. Eerst is er het ongeloof en de verbazing. Hoe is het mogelijk dat dit is gebeurd, of mij is overkomen. Daar doorheen loopt verdriet, maar ook boosheid en teleurstelling. Het is een proces van ziek zijn, maar eigenlijk ben je aan het helen.

Helen is loslaten, zodat je bij de acceptatie komt. Want het kan ook zomaar zijn dat je ziek bent en de ziekte mee zult moeten leren leven. Ook dan ga je door het rouwproces heen om bij de acceptatie te komen.

In de spirituele wereld hebben we het altijd over helen. Vraag een spiritueel consulent van Spiritueel Rotterdam wat die onder hele verstaat en dan zul je horen wat het in spirituele zin voor betekenis heeft.

Mediums en paragnosten zijn ook vaak helers. Neem bijvoorbeeld medium Anneke van Spiritueel Rotterdam, die is spiritueel coach en dus ook een healer, oftewel in het Nederlands een heler. Zij zal jou, tijdens een telefonisch consult of afstand kunnen helen.

Ziek zijn is beter worden en dus helen. Zie je dat het vele malen beter is om niet meer in de toekomst te zeggen, ik ben ziek. Dat het veel beter klinkt om te zeggen, ik ben aan het helen. En waarom is dat vele malen beter?

We geven aan onszelf en ons brein een boodschap af. De boodschap die inluidt, het komt goed, geef het de tijd die het nodig heeft. Zo komen we veel sneller bij de acceptatiefase. Want als je jezelf wijsmaakt elke keer, ik ben ziek, dan duurt het helingsproces als vanzelf al langer.

Je gaat het als zwaar ervaren, het schiet niet op. Wanneer ben ik dan beter. Door te zeggen, ik ben aan het helen, krijg je er vrede mee. Dat betekent dat je sneller heelt. Je energie is daarop gericht, die is positief. Terwijl als je blijft herhalen dat je ziek bent, verschijnt er negatieve energie.

Zoals gezegd, de mediums en paragnosten van Spiritueel Rotterdam kunnen ook helen. Dan doen ze op afstand, maar ook door jou inzichten en tips mee te geven. Om je gedachten te sturen naar het helen.

Maar ze helen ook jou, je merkt dat tijdens het telefoongesprek. Je zul dan minder pijn voelen. Medium Astrid is een healer van Spiritueel Amsterdam. Richt je echt een keer tot haar als jij wilt helen.

Helen is niet alleen lichamelijk en geestelijk. Het is ook spirituele groei. Het kan zijn dat je in je jeugd je niet geliefd hebt gevoeld, ook dan zul je op latere leeftijd geconfronteerd worden met helen. Oude wonden loslaten. Ook daar kunnen ze je bij Spiritueel Rotterdam heel goed bij van dienst zijn.