Wens een ander nooit iets negatiefs

Wens een ander nooit iets negatiefsWens een ander nooit iets negatiefs. Het leven vieren en leven, het kan soms knap moeilijk zijn. We hebben tenslotte elke dag ook te maken met anderen. We kunnen mensen zelf uitzoeken, dat zijn dan onze vrienden. Maar er is ook een groep die we niet zelf uitzoeken. Familie bijvoorbeeld. En collega’s van het werk.

Mochten collega’s van het werk in jouw ogen erg lastig zijn, kun je uiteraard veranderen van werk, maar ja, dan doen is best een grote stap. Zo kan het voorkomen dat je mensen treft die jou niet het beste wensen.

Logisch, we zijn echt allemaal verschillend. Alhoewel we wel denken dat we toch allemaal wel dezelfde normen en waarden hebben. We nomen dat beeldvorming. We denken zelfs bij familie, dat zit allemaal wel goed.

Maar nee, familieleden kunnen elkaar het leven heel zuur maken. Zo zuur dat je kunt besluiten uit het contact te stappen. En wat denk je van een partner! Die kies je wel zelf uit. Nou ja, dat is de bedoeling. We vergeten daarbij te kijken of de ander echt wel goed bij ons past. Ook daar zit beeldvorming op.

Als de ander jou leuk, lief, aardig en aantrekkelijk vindt. Wie ben jij dan om te zeggen, ik wil met jou niets. Dat komt wel voor, maar vaak laten we ons de aandacht welgevallen en schenken we ons hart heel snel weg.

Dus ja, al die mensen in je leven, ze kunnen je vreugde brengen, maar ook net zo goed flink naar beneden halen. Je vertrouwen schenden, je kwetsen, pijn doen. Het hoort er allemaal bij, maar het liefste voelen we deze emoties niet. Dan leven we niet, staan we stil. Voelen we ons niet goed bij.

Wat we dan kunnen doen, is in gedachten, en soms ook verbaal, de ander van alles toewensen. Dat lijkt een logische reactie. Maar is het, spiritueel gezien, helemaal niet. Want beeld je even in. Jouw intenties zijn goed, de ander niet. Wat mist die ander dan? Juist, die mist liefde zou een medium of paragnost van Spiritueel Rotterdam jou aangeven.

Zo zal paragnost Cees jou vertellen dat je nooit iemand iets moet verwensen. Juist niet, jij hebt liefde in je. Die liefde mist de ander. Wat is er dan niet mooier om die ander die liefde te geven? Dat hoef je niet letterlijk te doen. Doe het in gedachten. Dan verwens je die ander niets. Je geeft datgene wat jij wel in je hebt en heel graag deelt met diegene die het missen. Zo maak jij de wereld een beetje mooier en liefdevoller.

Want, als je iemand iets wilt verwensen, weet dan dat jouw hart niet spreekt, maar je ego. En als jouw ego spreekt, sluit je hart zich. Niet alleen voor de ander, ook voor jezelf. En daar kan paragnost Sharonne je heel veel inzichten bij meegeven van Spiritueel Rotterdam.

Begrijp ook dat als jij iemand iets verwenst, liefde ook jou zal doen laten lijden. Dat klinkt gek, maar voel jij je goed als je vol zit met boze emoties naar een ander toe? Nee, en dat komt door die kracht van de liefde. Je laat immers dan die kracht niet toe. Die ben je zelf aan het ondermijnen.

Iemand iets verwensen, daar zullen alles spirituele hulpverleners van spiritueel Rotterdam jou liefdevol iets over kunnen zeggen. Doe het niet, laat het los. Je doet jezelf te kort in liefde. Begrijp wat liefde is en hoe het werkt.

Als jij iemand van alles verwenst, dan heb je daar zelf heel veel last van. Loop jij vast, omdat je iemand maar niet kunt loslaten? Omdat die je zoveel heeft aangedaan? Bel dan gerust eens met een topconsulent van spiritueel Rotterdam.