We kunnen allemaal wel wat meer kracht gebruiken

We kunnen allemaal wel wat meer kracht gebruikenWe kunnen allemaal wel wat meer kracht gebruiken. De vakanties lopen ten einde, voor sommigen is het al zover. Wie weet heb je heerlijk kunnen ontspannen en de batterij weer op kunnen laden. Het kan ook zomaar zijn dat je niet weg bent geweest. Hoe je het wendt of keert, we gaan weer aan de slag in een tijd die niet in onze koude kleren gaat zitten. Ergens in ons achterhoofd ben je er, bewust, maar zeker onbewust mee bezig.

Dat is zo logisch als wat. Duurt een periode van spanning langer, ga je dit merken in je systeem. Je systeem begint energie kwijt te raken. Het wordt zwaarder om de dagelijkse dingen te doen. Er is een constante staat van paraatheid waarin je staat en daarvoor moet het lijf harder werken. Je verliest kracht.

Bij kracht denken we vaak aan spierkracht zegt Ziener Kim van Spiritueel Rotterdam. In de spirituele wereld is kracht iets anders. Het is een innerlijke kracht die jou op de been houdt. Die je vuurtje laat branden. Die je elke dag je bed uit schopt, zeg maar. Met een uitgeslapen hoofd en je weer zin hebt in de dag. Die kracht, kunnen we allemaal wel wat meer gebruiken nu. Vakantie of niet, de innerlijke kracht, het licht dat in ons schijnt, voeden, elke dag weer.

Zeker na de vakantietijd, waarin we toch alles op een lager pitje hebben kunnen doen, is het weer wennen aan het dagelijkse ritme en het moeten presteren. Kids weer naar school, werk dat gedaan moet worden. En de zomer die ten einde loopt. De dagen alweer korter worden. Het heeft allemaal invloed op ons zijn.

Onze innerlijke kracht wordt al lange tijd op de proef gesteld. Het is ons welzijn, de manier waarop we kunnen ontspannen. De batterij gevuld houden en dat is gewoon moeilijker in een zware periode. Tel daarbij op, geeft Ziener Kim van Spiritueel Rotterdam aan, dat we nog steeds op onze hoede moeten zijn. We daarnaast ook andere zorgen hebben, die voor een ieder verschillend zijn. Dan kun je wel vakantie hebben gehad, maar wat er was, is er dan nog steeds.

Ik als Ziener, geeft Kim aan zie dat de mens ongelooflijk veerkrachtig is en heel veel kracht in zich heeft. De mens is van nature heel creatief en in deze tijd zie je dat ons creatieve brein wordt aangesproken. Dat is vaak in ruste, als alles gaat zoals het gaat, maar op de een of andere manier zijn we toch op een bepaalde manier aan het overleven. Dan wordt de mens inventief.

Je ziet het ook terug bij diegenen die ons opzoeken op Spiritueel Rotterdam. De mens is bezig naar zichzelf te kijken. Een hele mooie ontwikkeling. Meer gesprekken gaan over zelfontwikkeling, zelfontplooiing, persoonlijke groei. Dat betekent dat iets deze mensen is aangeraakt, om hier eens bij stil te gaan staan.

Deze mensen hebben, door alles wat er momenteel gebeurt, de tijd genomen, of juist niet, dat kan ook, in ieder geval zijn ze ergens door geraakt. Ze stellen zichzelf vragen. Ze willen weten waarom ze hier zijn. Wat het doel is. Ze stellen vragen over liefde en dat is kracht. En juist daarom zijn ze bezig er over na te denken.

Als je kracht gaat inleveren, merk je dat in contacten die je hebt, de dingen die je doet. De kracht komt van binnenuit en niet van buitenaf. Door afgesneden te zijn van elkaar, aangewezen te zijn op een hele kleine club en op jezelf, ga je aan de slag. Om na te denken over krachten. Tegenkrachten bijvoorbeeld ook.

Ziener Kim ziet dit als een hele mooie ontwikkeling. We zien als mediums en paragnosten dat we als mens wel allemaal wat meer kracht kunnen gebruiken. Wees lief voor jezelf, dan ben je als vanzelf ook liefdevol voor anderen. Dan komt de kracht weer terug op een gegeven moment. Niet alleen voor jezelf, voor veel meer mensen die het eerst niet kenden.