Waar ben je zonder liefde eerlijkheid respect en waarheid?

Waar ben je zonder liefdeWaar ben je zonder liefde, eerlijkheid, respect en waarheid? Probeer het maar om te leven zonder deze 4 eigenschappen, liefde, eerlijkheid, respect en waarheid, het zal niemand lukken. Ergens is er dan toch een kern van waarheid in, dat we dit nodig hebben, willen we ons eigen leven zodanig leven, dat we er zelf blij en gelukkig van worden.

Maar het ook delen met anderen, we zijn tenslotte kuddedieren. Het zijn 4 de 4 belangrijkste aspecten in het leven. Valt het je op dat geld er niet bijstaat. Je kunt nog zoveel geld bezitten, ook dan kom je zonder deze 4 eigenschappen net zo ver, als iemand die geen stuiver bezit.

Hoe komt het dat we er dan in het leven zo weinig de aandacht op richten? Om het mee te krijgen, op een juiste manier toe te passen. Dit is het spirituele stuk van de mensheid, waar al eeuwenlang tegen wordt geageerd.

Als zijnde zweverig, onzin, bestaat niet, als jij er in gelooft bent je een watje. Mensen worden letterlijk uitgelachen als ze zeggen in liefde te leven, met zichzelf, hun omgeving en de natuur. Voor spiritueel medewerkers van Spiritueel Rotterdam is dit onbegrijpelijk. Het lijkt wel, geven mediums en paragnosten aan, alsof wij werk doen, wat de buitenwereld niet mag weten. Iets geheimzinnigs en totaal buiten de werkelijkheid.

Hoeveel specifieke aandacht gaat er uit naar deze 4 meest belangrijke zaken in een mensenleven? Praktisch niet. Het hangt er bij als een vanzelfsprekendheid. Geld moet er worden verdiend, daarom staat alles in het teken van kennis vergaren, een vak leren. Klaargestoomd voor de maatschappij. Ieder mens is een verdienmodel, zo simpel is het.

Hoe dan? Zegt het maar, als je zonder liefde, eerlijkheid, respect en waarheid mensen laat leven, wat gebeurt er dan? Dan wordt het een hele grote puinhoop. Van mensen die gaan liegen en bedriegen, in circuits terecht komen, waar ze geen hart voor nodig hebben. Van grote groepen mensen die zichzelf volledig voorbij lopen.

Mensen die alles opkroppen, niets durven zeggen, de angst in hun ze geheel te pakken heeft. Eng idee dit hè! Dat vinden wij ook van Spiritueel Rotterdam. Die ook zien dat dit patroon er al eeuwenlang is. Mensen doen geloven dat het walhalla er komt, als je veel geld hebt en daarvoor werkt verricht.

Het walhalla komt er zo niet, bij een enkeling. En die enkelingen zijn vaak diegenen die zo ongelooflijk slim en als we het mogen zeggen, sluw en doortrapt zijn, dat zonder de massa het in de gaten heeft, ze van alles doen laten geloven. En ondertussen ze belazeren waar ze bijstaan.

Omdat ze wel iets afweten van liefde, eerlijkheid, respect en waarheid. Maar onvoldoende om te doorzien of iemand met ze speelt en misbruikt. Het is allemaal dan net op het randje. Ze voelen het wel, maar de angst waarmee ze rondlopen, weerhoudt hen om te durven kiezen voor de liefde, eerlijkheid, respect en waarheid. Ze zijn in de macht van anderen, die hun macht laten gelden.

Zo ook een vrouw die waarzegster Claire van Spiritueel Rotterdam aan de lijn kreeg. Ze was woedend. Iemand had haar flink beledigd en diende ze van repliek. Iemand die in liefde leeft en in waarheid en respect, die denkt in zulke situaties. Ik ga hier geen energie, moeite nog tijd en geld insteken.

Iemand die daar niet mee is opgegroeid, die gaat de aanval in. De maat is dan vol. Ja, zegt deze vrouw, ik heb die uren nodig om mijn hypotheek te betalen. Ik kan niet zonder. Dus blijft deze vrouw om die reden liever in een leugen aan het werk, dan in de waarheid. En ze is niet de enige die de mediums en paragnosten van Spiritueel Rotterdam spreken over dit duivelse dilemma. Praktisch iedereen die het spirituele opzoekt, worstelt hiermee. We kunnen echt niet zonder liefde, eerlijkheid, respect en waarheid. Maar de tijd is nog helaas niet aangebroken om dit op de juiste manier aan kinderen mee te geven. We zijn er wel naar op weg!