Iedereen die je je hart geeft, blijft daar altijd

uit het oog, uit het hartIedereen die je je hart geeft, blijft daar altijd. We zeggen wel eens, uit het oog, uit het hart. Niks is minder waar. Vraag het maar aan een medium of paragnost van Spiritueel Rotterdam. Het hart op zichzelf omarmt iedereen en zal dat altijd blijven doen. Ook al haat je iemand, wil je een persoon nooit meer horen of zien. Jouw hart kent geen haat, kent alleen maar liefde.

En om die reden, zul je zien, naarmate je ouder wordt, dat je milder wordt, meer begripvol en liefdevoller wordt, dat je in gaat zien, dat eigenlijk iedereen nog steeds een plekje in je hart hebt. Terwijl je dit nu leest, misschien wel denkt. No way, eenmaal uit het oog, dan ook uit het hart.

Het wil niet zeggen dat je nu niet begripvol, liefdevol bent. Dat ben je wel, maar als je ouder wordt, gaat de liefde een andere vorm krijgen. We gaan meer relativeren. We zien dan vaak ook ons eigen aandeel waarom iets is gelopen, zoals het is gelopen.

En we komen daar vaak achter door het raadplegen van een spiritueel medewerker. Dat gaan we doen als we veel hartzeer hebben en zelf niet meer weten waar we staan, wie we zijn en hoe we nog onze toekomst voor ons moeten zien. Dan ineens is er die spiritueel consulent van Spiritueel Rotterdam.

Je kunt er zo naartoe bellen, en dat wil je ook. Je staat met je handen in het haar, kunt geen stap meer zetten en je wilt weten, waar gaat mijn toekomst naartoe, vertel het mij, want ik ben zelf compleet vastgelopen.

Vaak zoeken we dan ons heil in het spirituele, of we er als een magneet naartoe worden getrokken. Daarvoor nog nooit een seconde bij stilgestaan. Getipt door een vriendin, een naaste, maar vaak dat je zelf aan het zoeken was waar je zo snel mogelijk hulp en inzichten kon krijgen.

Wel, bij Spiritueel Rotterdam zit je altijd goed. Daar zijn echte toppers van paragnosten en mediums te vinden die heel goed zijn in branden blussen op gebied van liefde & relaties. Die jou weer met beide benen op de grond zetten. En je zodanig begeleiden dat de emoties die je nu allemaal parten spelen, kunt gaan loslaten. Jij kunt weer verder en relationeel heb je goed adviezen mee gekregen, waarmee je aan de slag gaat.

En dan ineens zeg je dank je wel. Vanuit het niets. Dank je wel naar die personen die je eerst niet meer kon luchten of zien. Omdat je het spirituele bent ingedoken, ben je een compleet ander mens geworden. Je hebt de rust gekregen, overzicht gekregen, geleerd van jezelf te houden. Balans te krijgen, je leven op de rit. Je begint de liefde te begrijpen en je hart, hoe deze werken.

En dat allemaal door een paar goede gesprekken met paragnost Astrid van Spiritueel Rotterdam. Wat een kanjer en dijk van een mens zeg. Eeuwig dankbaar en waarom? Ze was zo liefdevol, zo begripvol. Ze begreep je situatie volkomen, en toch gaandeweg de gesprekken liet ze je zien hoe je er zelf bovenop komt. Dat een toekomst te weten heel leuk en fijn is, maar je weet nu ook. Ik maak die toekomst zelf. Met een handje geholpen door Spiritueel Rotterdam.

Ik laat mij niet meer breken, die tijd heb ik gehad en laat ik achter mij. Iedereen die ik in mijn leven heb gesproken, gezien, geliefd heb gehad, gehaat, ze mogen allemaal een plek in mijn hart. Dat is groot genoeg. Want nu weet je, laat je hart eerst kloppen voor jezelf en dan pas voor een ander.

En wat deed jij? Het klopte voor ieder ander, maar helemaal niet voor jezelf. Toen wist je dat niet, nu wel, omdat je met paragnost Astrid aan de zijlijn zoveel hebt geleerd over liefde, relaties, verbindingen. Maar bovenal wat een hart en liefde voor een mens kan betekenen. Je bent dankbaar voor Astrid van Spiritueel Rotterdam op je pad, maar ook iedereen die jou dwars heeft gezeten in je leven. Anders was je paragnost Astrid niet tegen gekomen, was je niet zo wijs geweest als je nu bent en had je nog vol met haat gezeten.