Koosje
Koosje
Beschikbaar
Boxnummer: 76
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Paragnost, Helderziend- voelend en wetend, Transformatiecoach & begeleiding tijdens jouw Spiritueel Ontwaken. Ik leg geen kaarten, werk vraaggericht.
Over Koosje

Welkom op mijn profiel. Mijn specialisatie is het bieden van begeleiding tijdens transformatieprocessen en spiritueel ontwaken. Waarbij ik je vanuit mijn (ervarings)deskundigheid kan helpen om vanuit een ander perspectief naar de moeilijke momenten en situaties in jouw leven te kijken, zodat je hier gemakkelijker en met meer vertrouwen doorheen kunt bewegen.

Door mijn mediamieke gaven kom ik snel tot de kern. Waardoor er heling, transformatie en bewustwording kan plaatsvinden.

Je kunt bij mij terecht met vragen over karmische relaties, zielsconnecties, innerlijke kindstukken, schaduwwerk en jouw zielsmissie.

Het is jouw pad, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Let's walk each other home.

Lieve groet, Koosje

Gastenboek Koosje
Hi Koosje, ik heb je zojuist gebeld en je gaf me het advies om het boek " I am " te bestellen. Ik wil je alleen even melden dat ik dat meteen gedaan heb. Was even een heel snel consult maar precies op het juiste moment. Ik kan weer even verder , dank je wel.

Lieve Koosje, de batterij van mijn mobiel was leeg. En dat was het einde van een fijn gesprek. Ik wil je op deze manier bedanken de bezorgde schoonmoeder

Lieve Koosje, Mijn telefoon viel plots uit. Heel erg bedankt voor jouw advies! Liefs Naomi

Dank voor het mooie gesprek van vrijdag jl over het contact met mijn zus oa. Mijn credits waren op vandaar abrupte stop.

Met de hulp van Koosje blijf ik op koers en werk ik gestaag aan mijn ontwikkeling. Daarnaast is ze een enorme steun en geeft ze helderheid in deze chaotische tijd. Koosje geeft mij rust, inzicht en reikt me kennis aan. Ik kan in alle rust mijn verhaal doen en de reacties van Koosje zijn oordeelloos. Het is ontzettend fijn om met iemand vrijuit te kunnen sparren, warmte te voelen en weer in balans verder te kunnen. Iemand die langs de zijlijn met je meeloopt.

Sorry beltegoed op Maar Dank je wel voor de duidelijkheid, Waarheid, ik ben erg blij Omdat je zo goed bent chapeau. Bel zeker nog terug.

Dank je wel wat ben jij duidelijk en liefdevol. Jouw woorden geven inzichten, kracht en energie om het proces er te mogen laten zijn. Ben dankbaar dat je er bent. Liefs Marieke

Dankjewel Koosje voor de bijzonder mooie gesprekken. Je geeft vanuit het aardse helder de spiegels terug van waar ik sta in mijn proces. Op een fijne liefdevolle manier waarin je alle ruimte geeft en er alles mag zijn. Ik kan jouw echt zien als een lichtwerker die die met mij mee kijkt in mijn zielenproces. Je weet waar je het over hebt! Dankbaar