Johanna
Johanna
Offline
Boxnummer: 21
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Zeer ervaren en gewoon! Eerlijk en to the point readings en bereikbaar voor onderwerpen: relaties, nieuwe liefde, vreemdgaan, werk, leven in overvloed, spiritualiteit
Over Johanna

Hallo, ik ben Johanna, ervaren medium! Zeer ervaren en gewoon! Eerlijk en to the point readings en bereikbaar voor onderwerpen: relaties, nieuwe liefde, vreemdgaan, werk, leven in overvloed, spiritualiteit ontdekken met ondersteuning door een kaartlegging van diverse orakelkaartendecks.

Ik heb vooral veel ervaring met levenslessen. In ons hoofd, weten we allemaal dat het anders moet, alleen het hoe, gaat het meestal mis. We denken soms te moeilijk, en ik laat je zien dat alles veel makkelijker kan en mogelijk is.

Ik ben al heel vroeg geconfronteerd met mijn unieke gave, maar toen was het niet zo bekend als nu. Ik ben altijd al een bijzonder kind geweest, met een eigen willetje en veel doorzettingsvermogen. Heb vele lessen van het leven ontvangen.

Eerlijkheid, betrouwbaar en zonder oordeel, recht uit mijn hart, geen vraag is mij te gek.
Ik doe geen algemene legging.

Tot snel Johanna

Gastenboek Johanna
Wat een topper is dat zeg...Johanna. Ik heb een ontzettend fijn gesprek gehad en een hoop mooie tips voor mijn onderneming en relatie. Ik ga er meteen mee aan de slag. Dank voor deze positieve boost!

Lieve Johanna, dankjewel voor je fijne woorden vanochtend. Ik was even van mijn stuk maar wist door jouw woorden ook meteen hoe ik verder moet. Ineens viel het kwartje, ik mag gewoon genieten!