Ben jij het karmakind van de familie

karmakindBen jij het karmakind van de familie? We kennen allemaal het woord karma wel. We wensen het soms iemand toe, die ons veel pijn heeft gedaan, of enorm teleurgesteld heeft. Dan zeggen we, jij krijgt je karma nog wel thuis. Met andere woorden, wat je mij hebt aangedaan, krijg je dubbel zo hard terug. Maar heb je wel eens gehoord van het karmakind in de familie?

Het kind dat van kinds af aan eigenlijk altijd voor zijn gevoel de schuld overal van krijgt. Altijd buiten de boot valt, de rot klusjes moet opknappen. Niet het gevoel hebben mee te tellen. Niet begrepen te worden? Altijd met zijn ouders over van alles en nog wat in discussie moet. Vaker op zijn donder krijgt, dan andere kinderen?

Daarbij het gevoel hebbend dat je voor alles om het voor elkaar te krijgen, veel meer moeite moet doen, terwijl bij anderen uit het gezin en de familie alles komt aanvliegen. Jouw relaties niet willen lopen. Je als eerste van de familie gaat scheiden en er opmerkingen worden gemaakt, onder de gordel. Ja dat hebben we altijd al wel gedacht. Je bent niet voor het geluk geboren.

Terwijl jij juist als kind denkt, ik doe mijn best, ik sta klaar, ik help mijn broers en zusjes, wanneer is het wel goed? Ook voor familieleden zorg je goed. Sterker nog, je biedt hulp aan, je ziet wanneer een ander ergens mee worstelt. Je hebt alles al eerder door dan de rest. Als jij je hierin herkent, dan ben jij het karmakind van de familie.

Het kind dat eigenlijk heel bijzonder is en uitgekozen is om de familie, zoals die met elkaar omgaan, iets wil laten zien. Jij bent het kind dat geboren is om familiepatronen te doorbreken. Dat is een van de moeilijkste taken.

Eer dat jij erachter bent, heb je vaak met iedereen al wel een keer ruzie gehad. Heb je al diverse malen op het punt gestaan te breken. Met je ouders, de rest van de familie en spreek je misschien al niet meer met broers of zusters.

Bij spiritueel Rotterdam weten ze heel veel over karmakinderen. Het zijn de mensen die half mens en half engel zijn. Alleen weet jij het zelf nog niet en ploeter je je voort. Om die reden is het best een keer goed om eens met een spiritueel consulent van Spiritueel Rotterdam contact op te nemen.

Bel eens met paragnost Elisa-Lis, of met Medium Erika. Beiden weten veel over familieopstellingen en kunnen jou helpen om te begrijpen waarom jij het karmakind bent van de familie. Hoe je onder het karma uit kunt komen en dan juist voor de gehele familie van betekenis kunt zijn.

Beide spiritueel medewerkers hebben een enorme staat van dienst bij Spiritueel Rotterdam. Paragnost Elisa-Lis is Mental Coach, HSP Coach, traumawerk en relatiecoach. Je ziet dat je bij haar echt aan het goede adres bent, als jij binnen de familie het kind van de rekening bent.

Medium Erika heeft een degree voor familieopstellingen. Zij doorziet direct waar de schoen wringt en kan heel goed karakters schetsen van diegenen binnen jouw familie, die voor jouw de uitdaging zijn, om los te laten.

Waarbij je loslaten niet moet zien, als achter je laten, geen contact meer mee hebben, punt. Loslaten in deze is, datgene wat jij voelt als je al aan hun denkt. De emoties die het bij jou oproept.

Eerlijk gezegd vinden wij van Spiritueel Rotterdam dat jij als karmakind, het mooiste kind van de familie bent. Met de meest zuivere ziel. Nu jij dat zelf ook nog weten en naar handelen. We helpen je er graag bij.