Angst beperkt ons hele leven

Angst beperkt ons hele levenAngst beperkt ons hele leven. Een terugkerend thema, angst. Daar zijn redenen te over voor, waarom het een terugkerend thema is op spiritueel Rotterdam. Alle gesprekken die de spiritueel consulenten voeren, hebben te maken met angst. Angst om alleen te zijn, angst om een partner te verliezen, zonder geld te komen te zitten, een baan kwijt te raken. Bang om ziek te worden. Bang om een moeilijk gesprek aan te gaan. Of bang zijn om voor zichzelf om te komen.

Angst beperkt ons hele leven, op alle vlakken. Het beperkt ons in het doorkrijgen van oplossingen. Als je angstig bent, ben je minder geconcentreerd, ben je gehaast. Dan neem je de tijd niet om eens even de boel te laten gaan en de volgende ochtend wakker te worden en te denken. Oh wacht, dat kan ik ook doen. Deze ingevingen blokkeer je door angst.

Relationeel staat angst ook in de weg. Je bent al blij dat er een partner is. Die jou leuk vindt. Angst in een relatie maakt je onzichtbaar, afwachtend. Je geeft eigenlijk de ander alles in handen. Hetzelfde doe je bij je werk. Als de dood dat je je baan verliest, heb je vaak niet eens in de gaten dat het werk wat je doet, je misschien niet eens ligt. Dat het je te veel energie kost. Maar ook dat collega’s met jou “spelen”, de rotklusjes in je maag splitsen, omdat jouw energie niet erg krachtig overkomt. Ze kunnen ook over je roddelen, en dat voel je dan wel. Ingrijpen ho maar. Maar je voelt het weg, maar bang om er iets over te zeggen.

Zo maar een paar voorbeelden die heel veel mensen zich in zullen herkennen dan angst hun leven bepaalt en dus beperkt. Wij, de mediums en paragnosten van Spiritueel Rotterdam zouden het zo ongelooflijk fijn vinden, als steeds meer mensen in gaan zien, dat ze leven vanuit de angst. Want dan kunnen ze aan de slag met te gaan leven vanuit hun kracht.

Op het moment namelijk dat je het door hebt, ga je veranderen. Want angst levert je helemaal niets op. Het maakt je diep ongelukkig. Vaak weten we niet eens waar we bang voor zijn, het zit in ons onderbewuste zegt paragnost Lara van Spiritueel Rotterdam. En dat geeft allemaal stress. Het lijf, maar ook de geest, geeft dan vanzelf een keer de geest. En dan zegt het lijf, ik stop er ook maar mee. En dan?

Dan is het moment daar om een keer te bellen met mij, zegt paragnost Lara van spiritueel Rotterdam. Ik kan cliënten ongelooflijk goed helpen bij hun angsten. Deze zichtbaar te maken, te laten zien waardoor die is ontstaan. Wat de nare effecten er van zijn. Maar zeker niet onbelangrijk, hoe je angst kunt omzetten in kracht.

De kracht waarmee je geboren bent naar boven halen. Daar is een laag angst overheen uitgestrooid om aan een plaatje te voldoen, hoe we de mens graag zien en hoe die zich gedraagt. Als je daar aan wilt voldoen, is ergens tijdens de rit, de angst de overhand gaan nemen.

En als de angst eenmaal in het systeem zit, beperkt het ons leven, geeft paragnost Lara aan. Veel mensen hebben dit niet eens in de gaten. Ze doen braaf hun werk, willen dat perfect doen. Hebben een hekel aan fouten maken. Blijven met alles keurig tussen de lijntjes. Lopen met gedachten rond als, als ik het maar goed doe. Had ik dat wel kunnen zeggen.

En dat is allemaal angst. En zolang die angst overheerst is men aan het overleven en niet voluit aan het leven. Dan komen ze vanzelf een keer bij een spirituele hulplijn terecht. Bij Spiritueel Rotterdam rinkelt de hele dag de telefoon.

Allemaal mensen die het even niet meer weten. Zelf niet meer in staat zijn oplossingen te kunnen zien, omdat de angst ze dan volledig in de greep heeft. Wij, als mediums en paragnosten zorgen er voor dat ze de angst onder ogen gaan zien en dan kunnen loslaten. Dat is kracht en dat is tevens de kracht van de consulenten van Spiritueel Rotterdam!