Spiritueel Rotterdam
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Paragnost Eddie Rotterdam

PARAGNOST EDDIE ROTTERDAMPARAGNOST EDDIE. We stellen je graag voor aan de eigenaar van Spiritueel Rotterdam. Iemand die zijn sporen op het gebied van het spirituele en paranormale meer dan heeft verdiend. Paragnost Eddie. Je hebt deze naam vast als eens ergens gelezen of gehoord, als je geïnteresseerd bent in het spirituele. Paragnost Eddie is zijn leven lang al bezig om mensen te helpen, spiritueel te ontwaken. Hetzij via een spirituele hulplijn, waarmee jij contact kunt opnemen. Deze vind je ook allemaal op Spiritueel Rotterdam. Of via het organiseren van spirituele beurzen en bijeenkomsten.

Het leven van Paragnost Eddie in het kort

Als kind heb je nog geen idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Ook al is je ziel hier al meerdere malen geweest. En ben je zelfs een oude ziel, dan nog kom je zonder kennis als ziel richting aarde.

Eddie wist als kind niet van zijn gaven. Net zoals vele van zijn topconsulenten ga je eerst mee in de stroom van het leven dat je wordt meegegeven. Maar je voelt, er klopt iets niet. Ik kan mijn draai niet vinden. Ik ben anders dan andere mensen. En zo verging het Paragnost Eddie ook. Zoekende naar zijn eigen weg in het leven. Weerbarstig, school beviel hem niet. Maar wat dan?

Gelukkig kreeg hij de ruimte om zijn pad te mogen bewandelen en ging met diverse spirituele opleidingen aan de slag, waar hij glansrijk voor slaagde. Met diploma’s op zak van een cursus Reiki-Masterschap. Shamballa basic healing teacher en cursus hypno regressie therapie van Civas, was Eddie inmiddels compleet thuis op zijn plek.

Maar er moest uiteraard ook gewerkt worden. Hij startte na een dubbele screening op een spirituele hulplijn. Dan spreken we inmiddels al van zo’n ruim 35 jaar geleden. De basis voor het spirituele was gelegd. Maar toch was Paragnost Eddie met zijn leven niet helemaal tevreden.

Zijn  ondernemersdrang kwam naar boven en hij dacht. Wat een ander kan, kan ik ook. Ik ga zelf aan de slag mijn eigen spirituele hulplijn op te zetten. En zo ontstond Paragnost Eddie & Consulenten. Die inmiddels alweer 10 jaar bestaat en dagelijks door honderden mensen wordt bezocht.

Inmiddels bleek ook dat meerdere familieleden, waaronder zijn opa, paranormaal begaafd was. Dat verklaarde een hoop voor Eddie zelf. Omdat hij bang was voor de dood, heeft hij op eigen initiatief een baan gezocht in een hospice. Dat heeft hem zijn angst doen laten wegnemen. Paragnost Eddie laat zich niet vangen. Dat kan ook niet, als je weet dat de ziel van ieder mens nooit verdwijnt. Dan weet je ook dat alleen het stoffelijke overlijdt en verdwijnt. Maar dat is het pad dat een mens op het aardse eerst dient te bewandelen.

De missie van Paragnost Eddie is klaarstaan voor de medemens. Deze helpen bij alle vragen waar ze mee zitten. Uiteraard kan hij dat niet alleen. En zijn er naast De spirituele hulplijn Paragnost Eddie en Consulenten nog veel meer hulplijnen bij gekomen. Deze vallen alleen onder Eddie.eu.

Spiritueel Rotterdam is hier een onderdeel van. Hier vindt je de beste mediums en paragnosten. Die alleen door Eddie zijn gescreend. Hij wilt alleen werken met oprechte betrouwbare medewerkers, die ieder voor zich hun eigen kwaliteit leveren.

De intentie van Paragnost Eddie is paranormaal normaal maken. We worden er allemaal mee geboren. Vervolgens raken we het kwijt, door het aardse systeem waarin we als mens worden geduwd. Om dan na lang zoeken er weer achter te komen. Het is een bewustwording van jezelf en daar is eigenlijk helemaal niets geks aan. Laten we om die reden het spirituele allemaal tot ons gaan nemen. We hebben het nodig om ons eigen leven de juiste invulling te geven. Maar ook om ons liefdevol op de juiste manier met anderen te kunnen verbinden.

Dat is De kracht van spiritualiteit. En daarom ben jij bij Spiritueel Rotterdam aan het juiste adres. Om je vragen waar je mee zit, tegen aanloopt, je levenslessen, je spirituele groei, de liefde voor jezelf te kunnen gaan bewerkstelligen. Schroom niet en raadpleeg een van de consulenten. Je zult na het consult je verrijkt voelen met antwoorden en inzichten. Meer rust ervaren en bewuster in het leven gaan staan. Waardoor jouw leven een fijne invulling gaat krijgen op alle vlakken.